Themataarten

Elke taart wordt op maat en naar uw wensen gemaakt.  Hierdoor is het moeilijk vooraf een prijs te bepalen, maar als richtprijs mag u echter uitgaan van 7.50€ per persoon.

Voor kinder- en themataarten voorzien wij helaas geen transport, deze kunnen afgehaald worden in de winkel.

Een basistaart wordt gemaakt van een luchtige biscuit of cake. En voor beide hebt u de keuze uit vanille –of chocoladesmaak

De afwerking van de taarten gebeurt steeds met Callebaut suikerpasta.

We geven onze taarten standaard vier lagen vulling.  Hieronder vind u alvast een aantal ideetjes, maar andere smaken zijn zeker bespreekbaar .  Persoonlijk vinden we dat één smaak per taart het beste resultaat geeft, maar u kan ook meerdere smaken combineren.


Bananenmousse, frambozenmousse, aardbeienmousse of bosvruchtenmousse.
Chocolademousse, tobleronemousse of chocoladeganache.
Banketbakkersroom.
Zwitserse room ( = slagroom met banketbakkersroom).
Luchtige room : hier zijn oneindig veel variaties op zoals frambozen, mokka, speculaas, hazelnoot, chocolade, citroen, kaneel...
Ook een luchtige room met amaretto, baileys of champagne kan maar hou er rekening mee dat hiervoor een meerprijs van 0.50€ per persoon wordt aangerekend.
Bavarois zoals chocolade, aardbei, framboos, citroen, tiramisu of passievrucht
Confituur : aardbei of abrikozen

Extra vulling : (vers) fruit, koekjesstukjes, schijfjes chocolade, laagje krokante chocolade, laagje ganache met een meerprijs van 0.5€ per persoon per extra vulling.

Voor boetseerwerk zijn de prijzen afhankelijk van het figuurtje.  Eenvoudige figuurtjes starten vanaf 15€ per stuk.

Speciale constructies, stapeltaarten, bruidstaarten, 3D taarten : prijs op aanvraag, reken alvast op een supplement van 20€ indien het om een 3D vorm gaat.

Ga naar de fotogalerij voor een impressie van onze gepersonaliseerde themataarten.